បើនិយាយពីតម្លៃវិញ គឺថោកល្មម ដែលនេះជាសាច់ “កម្រ” ប៉ុន្តែឆ្ងាញ់។ យ៉ាងណាមិញ ដោយសារតែសាច់ថ្ពាល់ខាងក្នុងរបស់ជ្រូក មានចំនួនតិចតួច បើចង់ទិញ ស្ត្រីមេផ្ទះត្រូវប្រាប់អ្នកលក់ជាមុន ឬទៅផ្សារតាំងពីព្រលឹម។
ក្រៅពីសាច់សាច់ថ្ពាល់ខាងក្នុងរបស់ជ្រូក នៅមានសាច់ដ៏ឆ្ងាញ់មួយទៀតដែលស្ត្រីមេផ្ទះជាច្រើនមិនបានដឹង។ វាជាសាច់ចំឡក។ ចំឡកគឺជាមូលដ្ឋាននៃចង្កេះ។ ជាធម្មតា សាច់នេះនឹងត្រូវចម្រោះយកពីខ្លាញ់មកលក់ដោយឡែកពីគ្នា ព្រោះសាច់នេះមិនស្ងួត ឬគ្មានខ្លាញ់ពេកដូចសរសៃចង្កេះទេ សាច់ចង្កេះអាចហាន់ជាបន្ទះស្តើងៗ ហើយប្រើសម្រាប់ចៀន ឬឆា ឬប្រឡាក់៕