បញ្ហាមួយសម្រាប់ អ្នកប្រើប្រាស់ជាតិកាហ្វេអ៊ីន។ ភស្តុតាងមួយបានបង្ហាញថា ការទទួលទានជាតិកាហ្វេអ៊ីន ខ្ពស់អាចបង្កើនល្បឿន នៃការពុកឆ្អឹង។ ការសិក្សាមួយទៀត បានរកឃើញថា ស្ត្រីអស់រដូវចាស់ម្នាក់ដែល ប្រើប្រាស់កាហ្វេអ៊ីនច្រើនជាង ៣០០ មីលីក្រាម ក្នុងមួយថ្ងៃ និងធ្វើឱ្យមានការ ពុកឆ្អឹង ឬ ពុកឆ្អឹងកងខ្នង ច្រើនជាងស្ត្រីដែលទទួលទាន ជាតិកាហ្វេអ៊ីនតិចជាង ៣០០ មីលីក្រាម ក្នុងមួយថ្ងៃ។
ទោះជាយ៉ាងណា អ្នកផឹកកាហ្វេ និង អ្នកផឹកតែ អាចប្រឆាំងនឹងផលប៉ះពាល់អវិជ្ជមានទាំងនេះ ដោយជំនួសដោយការបន្ថែម ទឹកដោះគោ ទៅ ការផឹកភេសជ្ជៈ របស់ពួកគេ។ ការផឹកទឹកក្រូចកូកា ក៏ត្រូវបាន បង្ហាញថា មានការផ្សារភ្ជាប់ជាមួយនឹង ការថយចុះនៃសារធាតុផ្សំរបស់ឆ្អឹងផងដែរ។ ខណៈពេលដែលការសិក្សាទាំងនេះ ត្រូវបានគេបង្ខំ ឱ្យបង្ហាញភស្តុតាងបន្ថែមទៀត ដើម្បីឱ្យការសម្រេចចិត្តច្បាស់លាស់មួយ អំពី ឥទ្ធិពលរបស់ជាតិកាហ្វេអ៊ីន និង ជំងឺពុកឆ្អឹង៕