ខាងក្រោមនេះ យើងខ្ញុំនឹងបង្ហាញអ្នកពីអាហារដែលមើលទៅគ្មានជាតិស្ករទេ តែបែរជាមានផ្ទុកជាតិស្ករខ្ពស់ណាស់។ តើមានអ្វីខ្លះទៅ?
- តែគុជមួយកែវដែលមានបរិមាណ៥០០មីលីលីត្រ មានផ្ទុកជាតិស្ករចំនួន៤៦ក្រាម។
- ឆ្អឹងជំនីជ្រូកបំពងជូរអែមមួយចានដែលមានចំនួន២០០ក្រាម មានផ្ទុកជាតិស្ករចំនួន៣៦ក្រាម។
- កូកាដែលមានបរិមាណ៣៣០មីលីលីត្រ មានផ្ទុកជាតិស្ករចំនួន៣២ក្រាម។
- ទំពាំងបាយជូរក្រៀមដែលមានចំនួន៤២.៥ក្រាម មានផ្ទុកជាតិស្ករចំនួន៣០ក្រាម។
- ទឹកផ្លែឈើមួយកែវដែលមានបរិមាណ២៤០មីលីលីត្រ មានផ្ទុកជាតិស្ករចំនួន២៤ក្រាម។
- ការ៉េមមួយចានដែលមានចំនួន១០០ក្រាម មានផ្ទុកជាតិស្ករចំនួន២១ក្រាម។
- នំបុ័ងមួយដើមដែលមានបរិមាណ១០០ក្រាម មានផ្ទុកជាតិស្ករចំនួន២០ក្រាម។
- នំដំឡូងដែលមានរសជាតិប៉េងប៉ោះមួយកញ្ចប់ដែលមាន១៥៥ក្រាម មានផ្ទុកជាតិស្ករចំនួន៦ក្រាម។
ដូចនេះ អ្នកគួរតែញ៉ាំអាហារទាំងនេះឲ្យបានប្រយ័ត្ន ទើបមិនឡើងជាតិស្ករដោយមិនដឹងខ្លួនក្រោយពេលដែលបរិភោគរួច៕