ខាងក្រោមនេះជាទម្លាប់ផឹកកាហ្វេល្អ៣យ៉ាង ដែលអ្នកអាចសាកល្បងអនុវត្តតាម ដើម្បីទទួលបានអត្ថប្រយោជន៍សុខភាព។
បន្ថែមជាតិផ្អែមក្នុងបរិមាណតិចតួច
អ្នកឯកទេសអាហារូបត្ថម្ភចែករំលែកពីរបៀបដែលយើងដាក់ជាតិស្ករច្រើនពេកនៅក្នុងកាហ្វេរបស់យើងជារៀងរាល់ថ្ងៃ ហើយសម្រាប់អ្នកខ្លះ វាអាចបណ្តាលឱ្យឡើងទម្ងន់ ហើយចំពោះអ្នកផ្សេងទៀត វាអាចនាំឱ្យមានការកើនឡើងនៃការប្រែប្រួលនៃជំងឺទឹកនោមផ្អែមប្រភេទទី 2 ។
បន្ថែមម្សៅប្រូតេអ៊ីនទៅកាហ្វេ
ការបន្ថែមម្សៅប្រូតេអ៊ីនទៅក្នុងកាហ្វេរបស់យើងអាចជួយបង្កើនការទទួលទានសារធាតុចិញ្ចឹមពេលព្រឹករបស់យើង។ ប្រូតេអ៊ីនមានអត្ថប្រយោជន៍ជាច្រើនចំពោះសុខភាព ជាពិសេសជួយបង្កើតសាច់ដុំ សម្រកខ្លាញ់ និងផ្តល់ថាមពលដល់រាងកាយពេញមួយថ្ងៃ។
កុំប្រើពែងកាហ្វេដែលអាចចោលបាន
ការជ្រើសរើសមិនប្រើពែងដែលអាចបោះចោលបាន អាចឱ្យយើងជៀសវាងមីក្រូប្លាស្ទិកដែលបង្កគ្រោះថ្នាក់មួយចំនួន។ ប្រភេទពែងកាហ្វេមួយចំនួនអាចផ្ទុកមីក្រូប្លាស្ទិក ហើយជ្រាបចូលទៅក្នុងកាហ្វេរបស់អ្នក ដែលប៉ះពាល់ដល់តុល្យភាពអរម៉ូន និងសុខភាពទូទៅ។
លើសពីនេះ ការផឹកកាហ្វេខ្មៅគឺល្អណាស់សម្រាប់សុខភាពរបស់អ្នក។ កាហ្វេខ្មៅ គឺជាប្រភេទដែលមានសុខភាពល្អបំផុត ព្រោះវាផ្ទុកនូវសារធាតុ polyphenols ដែលមានសុខភាពល្អ និងសារធាតុប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្ម ដែលមិនមានសមាសធាតុរលាកផ្សេងៗ៕